Advies en begeleiding in natuurlijke voeding 

Voed je lijf gezond!

Bekijk hieronder mijn aanbod van Food for Mood.

Workshop Supermarktsafari 3 tot 8 personen

In deze supermarktsafari workshop starten we eerst met uitleg in de vorm van een presentatie over wat een gezond voedingspatroon maar óók wat een ongezond voedingspatroon voor je doet. Dit doe ik aan de hand van de Voedingspiramide en een mini cursus etiketten lezen.

Daarna verplaatsen we ons en gaan we de lokale supermarkt in. Tijdens de supermarktsafari lopen we door de winkel en maak ik je bewust wat je beter wél kunt kopen voor een gezond voedingspatroon. Maar ook waar de “gevaren’ op de loer liggen (ongezonde voeding). Het is namelijk niet altijd eenvoudig om je weg te vinden in een supermarkt waar veel verleiding is en waar je zelfs misleidt wordt om ongezonde producten te kopen.

Na deze praktische workshop en een E-book met informatie & tips weet je waar je op moet letten zodat je weerbaarder en gemotiveerder bent in een supermarkt vol verleiding. Doordat je goed geïnformeerd bent kun je ook gezondere keuzes maken.

Inhoud workshop kort

 • Workshop duurt circa  2,5 tot 3 uur 
 • Uitleg over de kracht van gezonde én ongezonde voeding nav de Voedingspiramide
 • Minicursus etiketten lezen 
 • Tour met uitleg over producten door de supermarkt 
 • Praktische tips zodat je direct aan de slag kunt
 • Hand- out tijdens de workshop
 • E-book na workshop via de mail
 • Goody bag met mijn top 5 favoriete producten

 

De prijzen - 3 tot 8 personen per keer -.

De prijs van de workshop bedraagt 335,00 euro plus de prijs voor het totaal pakket waarin een handig e book met praktische tips en een gevulde goody bag met mijn top  vijf producten zitten 

 • Voor 8 personen euro 69,00 p.p
 • Voor 6 personen euro 79,00 p.p
 • Voor 4 personen euro 89,00 p.p
 • Voor 3 personen euro 99,00 p.p

Heb je interesse of vragen laat het me weten! Ik ben te bereiken op 06- 52446036 of marte@foodformood.eu 

Wil je met minder dan 4 personen de supermarkt safariworkshop volgen?   

Dat kan ook! Je krijgt dan ipv van theorie uitleg op locatie in 3 duidelijke video's uitgelegd wat de basis van een gezond voedingspatroon is. Daarna staat de supermarkt safari tour op het programma. Dat doen we in Breda, Oosterhout of Tilburg (90 min). En krijg je mijn e book met praktische tips en de gevulde goody bag met mijn top 5 producten erin mee.

 • Voor 3 personen euro 59,00 p.p
 • Voor 2 personen euro 79,00 p.p
 • Bij 1 persoon euro 149,00 p.p

 

Food for Mood inspiratie workshop "De kracht van een gezond voedingspatroon".

Wil jij stappen maken naar een gezonder voedingspatroon zodat je weer beter in je vel zit, meer energie ervaart of dat je minder last hebt van vage lichamelijke klachten? Dan bedoel ik een gezonder voedingspatroon voor de lange termijn ipv een klassiek dieet of een andere korte termijnoplossing. Waarschijnlijk weet je wel dat gezonde voeding een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl, maar lukt het je niet om je dit eigen te maken. Waar begin je en hoe verander je bepaalde (eet)gewoontes? Daarnaast zijn er zoveel meningen over voeding dat je wellicht niet zo goed weet wat bij jou past en ervaar je daardoor juist meer stress.

In deze interactieve workshop gericht op vrouwen tussen 35 en 65 neem ik je mee in wat gezonde voeding voor je kan betekenen. Ik werk op basis van de Voedingspiramide wat in de workshop ook aan bod komt. Met een gezond voedingspatroon en bijpassende leefstijl kan je de kwaliteit van je leven drastisch verbeteren. En dat hoeft helemaal niet saai of ingewikkeld te zijn. 


Voed je lijf gezond, het is makkelijker dan je denkt”.

Tijdens de workshop vertel ik je alles over de kracht van gezonde voeding en hoe dit kan bijdragen aan je gezondheid zodat je weer beter in je vel zit, energieker bent of minder last hebt van vage klachten (opgeblazen buik, hoofdpijn etc). Daarnaast wordt er aandacht besteed aan hoe je dit kunt toepassen in de praktijk en hoe dit in jouw leven past. Door de voorbeelden en praktische tips die je krijgt weet jij hoe je op een eenvoudige manier zelf aan de slag kunt gaan om stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon. Je zult merken dat gezond en lekker eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn!

Inhoud workshop:

 • Interactieve, praktische en gezellige workshop van 2,5 uur 
 • Uitleg over de kracht van gezonde voeding volgens de Voedingspiramide
 • Praktische tips zodat je thuis direct aan de slag kunt
 • Een hand-out met nog meer inspiratie 
 • Presentje achteraf en een verrassende gezonde lekkernij voor bij de koffie/thee

 Maximaal 12 personen per keer

Deze workshop kost 350,00 euro excl btw en excl locatie huur. Heb je interesse of vragen laat het me weten! Ik ben te bereiken op het volgende nummer 06- 52446036 of va mail op marte@foodformood.eu 

Voedingsconsulten

Wil je samen met mij aan de slag om je voedingspatroon te verbeteren? Dat kan ook. Mijn werkwijze is als volgt; eerst gaan we samen zitten en de basis van een gezond voedingspatroon bespreken (90 min.) Daarin nemen we jouw wensen/ behoeften ook mee (klachten, overgang, opgeblazen buik, energiedips). Na dit eerste consult ontvang je van mij een uitgebreide uitwerking op papier met alle basisinformatie over een gezond voedingspatroon. Het tweede consult (30 min) bestaat uit het bespreken van jouw voedingsdagboek zodat ik je advies op maat kan geven om gezonder & beter te gaan eten. Het derde consult bestaat uit een supermarkt safari waarbij we samen de supermarkt ingaan om je praktische tips te geven hoe je boodschappen doet voor een gezonder voedingspatroon (90 min.)

Totaal prijs: 199,00 euro

Heb je interesse in één van mijn activiteiten, neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk er naar uit!