Advies en begeleiding in natuurlijke voeding 

Voed je lijf gezond!

Met een gezond voedingspatroon en bijpassende leefstijl kan je de kwaliteit van je leven drastisch verbeteren. En dat hoeft helemaal niet saai of ingewikkeld te zijn. Ik geloof in de kracht van gezonde voeding en daarom ben ik Food for Mood gestart.

Wil je werken aan een gezond(er) voedingspatroon maar lukt het je steeds niet om ermee te starten of het vol te houden ? Dan ben je bij Food for Mood aan het goede adres! Ik begeleid je met het verbeteren van een gezonder voedingspatroon door je te leren wat volwaardige en voedzame voeding inhoud en wat het voor jouw gezondheid en energieniveau doet. Voed je lijf gezond voor meer energie en vitaliteit. Het is makkelijker dan je denkt.

Wil je samen starten? Stuur me een what's app bericht op 06-52446036 of mail me via marte@foodformood.eu

Mijn naam is Marte, natuurvoedingsadviseur. Heel blij word ik van gezond en lekker eten. Van simpele en makkelijk te bereiden recepten. Daarnaast ben ik graag actief en houd ik van natuur, van buiten zijn en van vrijheid. Familie & vrienden spelen een belangrijke rol in mijn leven.

Voeding en energie hebben altijd al mijn interesse gehad. In de zoektocht naar meer energie en de juiste balans is de interesse in voeding gegroeid en heb ik veel ontdekt. Door er veel over te lezen en opleidingen te volgen, was ik verrast over wat ik er zelf aan kon verbeteren.

Ik geef je adviezen en begeleid jou naar een energieker voedingspatroon en een gezondere leefstijl op basis van de Voedingspiramide. Dus juist niet met een (klassiek) dieet of andere korte termijnoplossingen. Afgestemd op jouw lichaam en gericht op blijvende verandering. Dit is essentieel voor een energiek en gezondere leefstijl. Gezond eten en leven is helemaal niet zo ingewikkeld. Het is leuk, haalbaar en betaalbaar! Mijn aanpak is praktisch, persoonlijk en makkelijk toepasbaar. 

Mijn adviezen geef ik in de vorm van een persoonlijk voedingsconsult of via mijn supermarkt safari (we gaan samen de supermarkt in) óf voor meerdere personen tegelijk via een voedingsworkshop, ook in combinatie met de supermarkt safari. Ook ben ik op dinsdagen en donderdagen te vinden bij Broeders gezondheidswinkel & biologische supermarkt in Oosterhout. Daar ben je van harte welkom voor een kort gratis voedingsadvies. 

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

 


Wil je samen aan de slag gaan naar een gezonder voedingspatroon? Stuur me een what's app bericht op 06-52446036 of vul hieronder het contactformulier in. Binnen 24 uur neem ik contact met je op.